Je bevindt je hier:   Home > Over Riva

Riva Verzekeringen van 2003 tot heden

 
Riva verzekeringen is opgericht in december 2003.
We zijn gestart met het team bestaande uit Elmar Hulshoff, Karin ten Hoorn en Andre Venderbosch.
In 2003 bestond de overgenomen verzekeringsportefeuille uit hoofdzakelijk bedrijven en met name de transportbranche was goed vertegenwoordigd en is nog steeds een hoofdactiviteit van ons kantoor.

Elmar Hulshoff oprichter en eigenaar van Riva Verzekeringen, was zelf dan ook erg actief in de lease en dan vooral van vrachtwagens en bestelbussen.

Vanaf 2003 hebben we ook onze particuliere portefeuille uitgebreid, ook in deze markt kunnen wij u alle verzekeringen aanbieden en adviseren.

Met ons team zijn wij al weer de 10 jaar gepasseerd, door onze goede bereikbaarheid, persoonlijke benadering, vaste aanspreekpunten en snelle communicatie zijn vele klanten nog steeds erg tevreden.

Helaas hebben wij op 13 februari 2014 een groot verlies geleden in het plotselinge en onverwachte overlijden van Elmar Hulshoff.
Maar dat Riva door zou gaan is nooit een discussie geweest.
Wij zijn Bert en Gerry Hulshoff daar zeer dankbaar voor.

Karin ten Hoorn, heeft Riva Verzekeringen overgenomen en wij zijn nog steeds het verzekeringskantoor met de service die u gewend bent.

Met ons huidige Team bestaande uit ; Karin ten Hoorn , Andre Venderbosch en Marloes Westerink hopen wij u nog vele jaren van dienst te zijn.
 
 
 
 
 
Riva Verzekeringen  |   Enschedesestraat 47  |  7551 EJ Hengelo  |  Tel: 074-2909828  |  info@rivaverzekeringen.nl